inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: چوب بلوط  (دفعات بازدید: 2321 بار)

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1945 بار
    • مشاهدۀ نمایه
چوب بلوط
« پاسخ #15 در: ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۱:۰۹ »
با درود
جناب farzinn2 به انجمن خوش امدید
لطفا جهت رسیدن به پاسخ سریع تر , سولات خود را در زیر تاپیک دیکران مطرح نکنید انرا در تالار هم سو با موضوع سولاتان در غالب یک تاپیک مطرح کنید تا دوستان سریع تر به شما پاسخ دهند
الان اینجا ,عنوان تاپیک چوب بلوط هست و سوال شما بشکه بلوط  , ممکنه کسانی که در رابطه با چیبس بلوط اطلاعات دارند در رابطه با بشکه نداشته باشند همینطور بلعکس پس اگر تاپیک تان با موضوع سوالتان در منو تاپیک های جدید کنار صفحه چاپ بشه دوستان بهتر میتونن راهنماییتان کنند با سپاس از شما
در مورد استفاده از بشکه بلوط بعنوان مخزن کگ , بسختی میتوانید ولی بایستی ابجو را بعد از تخمیر ثانویه در بشکه سیفون کرده  و یا با گاز co2 انرا تحت فشار قرار داده و گاز را در ان محلول کنید که البته بعید میدونم اون بشکه دارای سیستم تزریق گاز باشه پس فقط میتونید از طریف کربنیزه کردن ابجو در بشکه , انرا گاز دار کنید که البته بایستی دید که این بشکه ابندی میشه یا نه ؟ اگه ابندی بشه ایرادی نداره ولی برای سرو ابجو نیاز دارید که ابجو خنک باشه و طبعا اگر بشکه نمیتونه بره تو یخچال یعنی عملا ابجوی داغ بشکه ای باید سرو کنید یا اینکه ساز و کاری درست کنید تا بشکه در ان خنک نه,  بلکه تگرگی شود ضمن اینکه هرچه ازحجم  ابجو در داخل بشکه کم شود  گاز داخل هم بتبع ان کم فشار میشود و کیفیت ابجو کمتر شده و فشار خروجش هم کمتر میشه بنظر من از خیرش برای ابجو بگذرید وبرای درست کردن  شراب در ان سرمایه گذاری کنید
موفق باشید 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: farzinn2

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1945 بار
    • مشاهدۀ نمایه
چوب بلوط
« پاسخ #16 در: ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۶:۳۳ »
با درود مجدد
جناب ارش عزیز , چوب بلوط معمولا در روی مایعات شناور میمونه وبرای ته نشین کردن ان نیاز به کیسه کردن بهمراه تیله شیشه ای یا استیل با هر قطعه کوچک استریل شده که با محلول ما واکنش نده , هست در غیر این صورت روی ان شناور میمونه البته من تو عرق کشمش انداختم و رفت ته شیشه نشست بدونه اینکه نیاز به کیسه کردن داشته باشه ولی در ابجو و شراب شناور میمونه ..

موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 318
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
چوب بلوط
« پاسخ #17 در: ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۰:۴۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود مجدد
جناب ارش عزیز , چوب بلوط معمولا در روی مایعات شناور میمونه وبرای ته نشین کردن ان نیاز به کیسه کردن بهمراه تیله شیشه ای یا استیل با هر قطعه کوچک استریل شده که با محلول ما واکنش نده , هست در غیر این صورت روی ان شناور میمونه البته من تو عرق کشمش انداختم و رفت ته شیشه نشست بدونه اینکه نیاز به کیسه کردن داشته باشه ولی در ابجو و شراب شناور میمونه ..

موفق باشید
بادرود وسپاس از استاد داتام عزیز
اقا داتام شما هم وقتی انداختی تو عرق کشمش از یکساعت بعد شروع به رنگ دادن کرد؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین matin_m2

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
چوب بلوط
« پاسخ #18 در: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۹:۱۷ »
سلام خدمت همه دوستان عزیز و استاد هدل بنده در زمینه چوب بلوط اونم از نوع محلیش زیادی تجربه دارم حالا تجربه یا استفاده ی زیاد این چیزایی که میگم همشون تجربه های شخصیم هستن و اگه از نظر استادی اشتباه اومد ببخشید من از چوب بلوط های زاگرس نزدیکای اهواز استفاده میکنم داخل جنگل راه میفتم و مناطقی که زیاد رفت و آمد نیست کنده هایی که قرشون از 3سانت بیشتر باشه به بالا رو که خشک شده باشن پیدا میکنم و نشونه ی اینکه بیشتر از یکسال یا حداقل یکسال مونده باشه اینه که دیگه روی چوب پوستی نیست و چوب ترک خورده یا روزنه های روشو با چشم میتونید ببینید اکثرا چوبایی که هنوز پوستشون روشون هست زیر یکساله هستن خلاصه اونارو میارم خونه به قطعات دلخواه نسبت به ظرفی که قراره استفاده کنم کوچیکشون میکنم بعد زیر آب میشورمشون تا خاکشون کاملا بره و بعد میزارم بالای بخاری جایی آبشون خشک بشه و بعدم داخل فر یا ماکروفر یا غذاسازهای نوری یا هرچیزی که بشه به حدی برشتشون میکنم و تجربه شخصیم میگه بهترین حالت اینه که روی چوب ها تقریبا طلایی رنگ بشن و زیادی نسوزن بعدم واسه ویسکی که از مالت جو یا گندم یا ذرت یا مخلوط این 3تا درست کردم یا عرق یا شراب یا برندی سیب یا آبحو استفاده کردم که همیشه در کمترین زمان مخصوصا وقتی آمیزه کردن رو در دمای 35درجه انجام دادم نتیجه گرفتم مثلا واسه ویسکی روز دوم قشنگ رنگ میگیره و هفته سوم هم کاملا طعم میگیره اما به شرطی که در دمای حدودا 35درجه آمیزه انجام بشه واسه برندی سیب از هرچیزی بهتر جواب داده و عالی میشه و واسه آبجوهام بیشتر آبجوهای بلوند رو که میخوام یه کم رنگشون تیره تر بشه استفاده میکنم نه برای طعم گرفتن امیدوارم که تونسته باشم کمک کرده باشم
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 318
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
چوب بلوط
« پاسخ #19 در: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۲:۳۷ »
من چیپس بلوط تو ماشعیر الکلی انداختم خودم خوشم اومد بو وطعم تخمیر رو کاملا میگیره ولی هر کسی دیگه خورد خوشش نیومد نمیدونم چرا البته همیشه یه تعدادی را امیزه کنید با چوب بلوط یه تعدادم نکنید چون طعمش طوریه که ادم رو میزنه بعد از یه مدت اگر یک نواخت باشه
تو الکل ۵۰درصد بدون تلخ کننده هم زدم با اینکه رنگ روشنا وکم برشته ها رو ریختم بعد از یکسال که باز کردم خوردم بو وطعم دود میداد که مجبور شدم با زغال اکتیو تسویش کنم تا بو وطعم دود ازش بره
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

 

anything