inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر توسط Bahrammt
[امروز ساعت ۰۲:۳۲:۵۸]


پاسخ : شیرینی زیاد در حد سوزش گلو توسط واتوواتو
[امروز ساعت ۰۲:۲۷:۵۳]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[امروز ساعت ۰۲:۱۰:۲۶]


پاسخ : روش آمیزه کردن با چوب بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۰۰:۵۷:۲۸]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط Baraka
[امروز ساعت ۰۰:۱۵:۴۱]


پاسخ : دستگاه تقطیر توسط flboy
[دیروز ساعت ۲۳:۲۸:۲۷]

نویسنده تاپیک: ساخت دبه ی مخصوص ابجو  (دفعات بازدید: 3172 بار)

آفلاین Hossein

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 24
  • تشکر شده: 42 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت دبه ی مخصوص ابجو
« پاسخ #15 در: ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۲:۳۳ »
بنده خودم کربوناسیون رو به روش شیرینی زنی انجام نمیدم، و با کگ دست ساز گاز دار میکنم. اخیرا هم دارم روی یه سیستم کالکتوری کار میکنم که داخل بطری و با کپسول آبجو رو.گاز دار کنم.
پاسخ سوال شمارو بهتره جناب هدل یا datam بدهند.
با تشکر.
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1002
  • تشکر شده: 1869 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت دبه ی مخصوص ابجو
« پاسخ #16 در: ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۰:۴۸ »
با درود مجدد
دوست عزیز جناب rubyman ,  شما مطالب وبلاگ رو ورق نزدید و فقط به خوندن  همین نوشته حسین اقا اکتفا کردید که اگر ورق زده بودید متوجه میشدید که در وبلاگ  توضیح تقریبا کاملی در این مورد داده شده که بعد از اینکه مخزن  تخمیر ثانویه به مدت یک هفته در یخچال ماند بایستی حداقل 24 الی 48 ساعت در دمای معمولی اطاق 20 الی 18 درجه سلیسیوس مونده تا ضمن جا افتادن و از بین رفتن بوهای نامطبوع و اضافی , بیدار شدن مخمر ها رو هم بهمراه داشته باشه . در ضمن  بهتره بدونید که یکی از مشخصه های ابجو خانگی , همین مخمر های ته نشین شده در بطریه و کمبود اونا باعث کم گاز شدن ابجو  و بلطبع کم کف بودن ان خواهد بود
موفق باشید  .
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Hossein

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 151
  • تشکر شده: 329 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت دبه ی مخصوص ابجو
« پاسخ #17 در: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۰:۰۳ »
دوست عزيز
اگر فقط نگران آلودگي در هنگام سيفون كردن هستي، به نظرم دنبال خريد يك تلمبه اتوماتيك مخصوص سيفون كردن باشي خيلي بهتره. هم از نظر هزينه و هم از نظر آلودگي بسيار كمك ميكنه.

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
image.jpeg
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: master, Beer_20

آفلاین Pishgah

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
ساخت دبه ی مخصوص ابجو
« پاسخ #18 در: ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۸:۰۵ »
سلام خدمت تمام بزرگواران
بنده تازه ثبت نام رو انجام دادم اما مطالبتون رو دنبال میکردم.
عزیزان سوالم اینه که من میخوام آبجو بندازم توی حجم 20 لیتر ولی فعلا نمیتونم ظرف شیشه ای یا فلزی (به علت قیمت بالا) خریداری کنم. تنها گزینه هایی که دارم دبه پلاستیکیه سفیده، دبه پلاستیکی از این آبی رنگ هاست و ظرف آب معدنی.
خودم مد نظرم دبه پلاستیکیه شیردار شدست.
ممنون میشم نظرتون رو بدونم
 

 

anything