inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق توسط kamran674
[امروز ساعت ۰۲:۰۱:۳۸]


پاسخ : استخراج امیلاز از جوانه گندم؟ توسط kamran674
[امروز ساعت ۰۱:۵۵:۱۴]


پاسخ : عرق توسط kamran674
[امروز ساعت ۰۱:۳۷:۳۱]


پاسخ : گرفتن عرق از تفاله شراب توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۱:۳۴:۰۰]


پاسخ : زنگ زدن داخل لوله مسی توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۱:۱۴:۳۸]


پاسخ : عرق توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۱:۰۳:۲۹]

نویسنده تاپیک: بهترین نوع دلستر  (دفعات بازدید: 1920 بار)

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 333
  • تشکر شده: 131 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #15 در: ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۴:۴۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
جناب ارش , مالشعیر های خارجی  در واقع تخمیر شده اند  و شما نمیتونین  ابجویی رو که یکبار تخمیر شده دوباره تخمیر کنین و در واقع این اب شکر هست که شما دارین تخمیر میکنین از نظر تئوریک قطعا این تخمیر یک تخمیر غیر واقعی خواهد بود و همون مالشعیر های ایرونی که فقط عصاره مالت رقیق شده بهمراه اسید های خوراکی و گاز هستند برای ساخت مالشعیر الکل مناسبتر و از نظر تئوریک واقعی ترند ابجو هایی با برند هایی مثل جور و باواریا و .. که بقول خیلی ها مقادیری کمی الکل درش هست نشان از یکبار تخمیر شدن انها داره و تصور تخمیر شدن چنین ابجویی کمی دور از ذهن و  واقعیته البته ممکنه شما تجربه متفاوتی داشته باشید..
جناب AMIRAT قربان عصاره یعنی عصاره  و اسانس هم یعنی اسانس !! این دو هیچ شباهت و خصوصیت مشترکی با هم ندارند اگر مالشعیری روی ان نوشته عصاره مالت  باید با عصاره مالت باشه مگر اینکه تقلب کرده باشه و شما میتونین اگر به صحت حرفتون  مطمئن هستید از اون شرکت شکایت کنید و خسارت هم بگیرید در اکثر شرکت های مالشعیر سازی فعلا دارن از عصاره مالت استفاده میکنند و شرکت هایی مثل الیس و ایستک از اسانس مالت  استفاده میکنند واگر بجای اسانس کلمه عصاره نوشته شده بعید میدونم که منظورشون اسانس بوده باشه ویا در واقع دارند اسانس مالت رو بجای عصاره مالت قالب میکنند ! انها حتی اگر بتوانند مردم رو فریب دهند و بارزس های کنترل کیفی و استاندارد رو بنوعی ساکت کنند , نمیتوانند از دست رقبای تجاری خود رها شوند و مطمئن باشید رقبا این اجازه رو به انها نخواهند داد ..
موفق باشید
بادرود صدالبته که فرمایش شماصحیح هستش استاد داتام.من یه بار با جور انداختم خیلی خوب شد شاید شانسی بوده .راهنمایی که کردم دوستمون رو رو اون حساب کردم.ودوستومن هم به نظر من نظر شما رو سند قرار بدن.
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 502 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #16 در: ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۱:۴۸ »
با درود
بنده با جوجو درست کردم خوب نشد ولی با بیت مالت عالی شد گاز فوقالعاده ای هم داشت
البته من توی این زمینه کاملا بی تجربه هستم و احتمالا نتیجه کارم شانسی بوده
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 333
  • تشکر شده: 131 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #17 در: ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰:۱۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
بنده با جوجو درست کردم خوب نشد ولی با بیت مالت عالی شد گاز فوقالعاده ای هم داشت
البته من توی این زمینه کاملا بی تجربه هستم و احتمالا نتیجه کارم شانسی بوده
من با بیشتر برندهای مطرح ایرانی انداختم .هیچکدوم گازش مثل بیت مالت نمیشه .از همه برندها پر گاز تر میشه.چرا؟نمیدونم.!فقط میدونم بیت مالت شربتش از المان میاد ایران وبعد درایران رقیق وگاز دار میشه.یه برندی هم هست بنام کوپر.که مغازه ها ندارن .ولی فروشگاه اصلی کارخانه بهنوش توجاده مخصوص داره.اونم شربتش میادایران رقیق وگاز دار میشه .اون از بیت مالتم بهتر میشه.من اخرین بار رفتم اماده نداشت .دوساعت واستادم برام دادن درست کردن تحویلم دادن.البته ۲۵باکس میخواستم.شمس رو هم امتحان کن اونم خوب درمیاد من الان بیشتر باشمس میزنم
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Fmrfmr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 96
  • تشکر شده: 45 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #18 در: ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۴:۱۷ »
شمس بنظر عصاره خوبی داره و بوی جو کاملا محسوسه ولی رازکش خیلی محسوس نیست
 

آفلاین majid1357

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 99 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #19 در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۳:۲۸ »
با سلام خدمت دوستان
بنده هم جای اب از مالشعیر استفاده میکنم و اولین بار به صورت امتحانی از شمس استفاده کردم به نظرم خیلی خوب بود ولی بنده جوجو رو به همه ترجیح میدم ولی شمس هم خوبه
 

آفلاین Bakhtiar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 97
  • تشکر شده: 67 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #20 در: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱:۵۸ »
درود بر استاد و همه دوستان
اقا majid1357 من متوجه نشدم شما از مالشعیر بجای اب استفاده میکنید  یعنی واسه مالشعیر و عین اب میجوشونید و مالت و رازک میزنید !؟  خوب شده این ترکیب !؟
چون مالشعیر انواع اسید ها و نگهدارنده ها رو دارند مشکلی پیش نیومده از لحاظ طعم و ترشی !؟
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Absinthe

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #21 در: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۶:۴۱ »
تفاوت هوفنبرگ با جوجو بر اساس تجربه س من :
رنگ تیره و مات تر
کف بسیار بیشتر و ماندگارتر
برای اولین بار از برند هوفنبرگ برای ساخت ماالشعیر الکلی استفاده کردم ، تخمیرم به صورت یک مرحله ای و در دمای بین 15 تا 20 درجه با کف زیاد انجام شد . بعد از حدود 17 روز محصول رو شیرینی زنی و بطری کردم . با اینکه 3 روز بیشتر از بطری کردن نگذشته، مقدار کف کاملا مناسب و قابل توجه!
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara