inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: درست کردن عرق از شراب انگور سفید  (دفعات بازدید: 886 بار)

آفلاین Behali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درست کردن عرق از شراب انگور سفید
« در: ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۶:۱۱ »
باسلام خدمت اساتید محترم
 اول مقدمه رو میگم :من دقیقا 5روز پیش 26کیلو انگور سفید گرفتم (ابتدا چون از روند اماده سازی  انگور سفید و طریقه شراب سازی اون مطلع نبودم وبه خیال خودم طریقه درست کردن این انگورهم مانند انگورسیاه بود شروع کردم)ولی چون که به واسطه مشغولیت کاری نتونستم اونهارو دون کنم وفقط 8کیلو تونستم دون کنم وبشورم البته روز بعدش  مین مقدار رو تونستم له کرده ومخمر زنی وشکر بزنم(فقط  گفته باشم قبل از مخمرزنی وشکر ریختن همین ک اونارو له کردم  کلا مزه شیرینیش رفته بود ترش شده بود به خاطر همین 10قاشق غذاخوری شکر بهش اضاف کردم تا شیرین شد  )بعد ریختم داخل دبه و قفل هوا
حالا اون 19کیلوی باقی مونده رو بعد از  دون کردن بدون شستن داخل تشت ریخته له کردم وچون شیرینیش خوب بود دیگه ن بهش مخمر زدم نه شکر جدا داخل دبه بزرگترریختم وقفل هوا 
خوب حالا به سراغ دبه های تخمیرمون میریم الان روز دوم تخمیره کل پوسه ها و دونه های له شده اومدن رو و کمی هم بوی تخمیر تو هوا  واطراف میاد هر دبه 1/2ابه البته من هرکدوم از دبه ها رو داخل تشت پر اب گذشتم که دما کنترل بشه البته تا امروز ظهرو دما هم تنظیم کردم بین 26الی 28درجه به گفته دوستان.
ولی امروز متنی رو از دوستمون هدل خوندم وفهمیدم که خیلی مراحل باید اجرابشه تا بتونم این نمونه انگور رو تبدل به شراب کنم و این کارها اشتباه بوده به خاطر همین هم محتویاط دبه اول که هم شکر و هم مخمر زده بودم رو خالی کرده وبا ابکش ناخالسیش و پوسه هاش رو گرفتم بوی الکل تندی میداد وهمین کارو هم با دبه بزرگتر که ن مخمر زده بودم ونه شکر کردم ولی بوی الکل نمیداد و بوی ملایمی میداد و بعد محتویاتشون رو داخل دبه رختم دوباره از اول ...
از ظهر تا حالا ک نگاه میکنم وبه دبه ها سر میزنم دبه ها به صورت یک نواخت دارن هوا بیرون میدن
الان من چن تا سوال دارم 1- اگه من ب همین روند اامه بدم ایا این شراب ها تبدیل به شراب اصلی میشن منظورم اگه بزارم بمونه مثلا بعد از یک سال ؟

2-به فرض اینکه نشه ازشون شراب تهیه کنم میتونم تقطیرشون کنم وازشون عرق بگیرم؟
3-اگه برای تقطیر باید اب بهشون اضافه کنم چقدر گافیه؟
4-بعد از مرحله تخمیر اگه بوو مزه اونها حالت ترشیده گرفته بود چی ؟
و دراخر با چه  نسبتی  داخل دیگ تقطیر شراب ریخته شود جهت عرق گیری ؟
از این که با صبر وحوصله این مطالب رو خوندید کمال تشکر رو دارم همچنین از استاد هدال و بقیه پیش کسوتها جهت مطالعه این مبحث کمال تشکر رو دارم
 

آفلاین Behali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درست کردن عرق از شراب انگور سفید
« پاسخ #1 در: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۰:۰۳ »
کسی نیس جواب بده
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1012
  • تشکر شده: 1857 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درست کردن عرق از شراب انگور سفید
« پاسخ #2 در: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۸:۱۰ »
با درود به استاد هدل و دوستان پیش کسوت
جناب Behali   معمولا ادم اول میره ببینه راه و روش یه کار چیه و چه متدد و روشهایی برای بهترین نتیجه در اون کار هست بعد میره اون کار رو شروع میکنه !!شما دقیقا برعکس عمل کردین  وبعد از خرابکاری اومدین و انتظار معجزه دارین ضمن اینکه عجول هم هستین ساعت 12 دیشب  سوالتون رو در غالب یک تاپیک مطرح کردین و بعد از چند ساعت یه پست دیگه گذاشتین و میگین کسی نیست جواب بده ؟!!!!!
دوست عزیز تموم تک تک اعضای قدیمی اینجا با صبر و ارامش تموم مقالات وبلاگ رو خونده اند و سپس تموم مباحث تالار های این انجمن رو مطالعه کردن و باز هم با احتیاط کامل اقدام به ساخت شراب یا ابجو میکنند و فقط در جاهایی که واقعا از مطالعه مطالب وبلاگ و انجمن , چیزی دستگیرشان نمیشود اینجا سوالشون رو مطرح میکنند
دوست من شما در یک تاپیک دیگه هم اومدیدن و درخواست 0 تا 100 تقطیر از اب و نبات رو در خواست کردین !!
نه قربان  هدف و رسالت این انجمن کمک و هم فکری و ارتقائ سطح دانش کاربرانیست که اکثر مطالب رو خونده اند و بخاطر ابهاماتی ناخواسته که در حین کار بوجود میاد اینجا هم مشکلشون رو مطرح میکنند تا هم از تجربه شون بقیه استفاده کنند و هم همفکری کنند ولی اینکه من بیام بدونه خوندن مطالب , درخواست کنم  0 تا 100 ابجو سازی  یا شراب سازی و یا تقطیر رو به من یاد بدید , این درخواست ,  هم توقعی بیجاست  وهم مقوله ایست که در یک تاپیک و دو تا پست نمیگنجه دوست من !شما چندین کیلو دانه انگور رو بدونه اطلاع  و تجربه قبلی ,خواسته اید شراب کنید و وسط کار نمیدونم از کجا نوشته ای بدست اورده اید که منسوب به استاد هدل کرده و طبق ان باز هم اشتباه قبلی را تکرار کرده اید و باز هم نادانسته میخواهید از ان عرق بگیرید !!اولا  انگور قرمز باید تفاله هایش تا انتهای تخمیر اولیه همراهش باشه تا رنگدانه های موجود در پوسته انگور تمام و کمال از ان جدا شده و شراب مارا خوش رنگ کنه , پس اینجا اشتباه کردید که تفاله را از انگور جدا کرده اید ضمن اینکه نمیشه نیمی انگور را با مخمر و نیمی را بدونه مخمر به نیت شراب در دبه ریخت و یهو وسط کار انهارا صاف کرده و مخلوط کرده  و منتظر تخمیر شد !! امیدوارم با همون یذره مخمر  عملیات تخمیرتان ادامه پیدا کنه البته قطعا طولانی تر میشه و همینطور احتمال الودگیش هم بالا میره در ضمن اینو فراموش نکنید  که اگر به هر ترتیبی موفق نشدید میوه ای را شراب کنید قطعا ان محلول بدست امده را نمیشه تقطیر کرد چون اساسا الکلی درست نشده که بخواهید انرا تقطیر کرده و جدا کنید
بنظر من دیکه به این انگور دست نزنید و بزارید مخمر ها بدونه استرس کارشان را تموم کنند
ضمن اینکه بپاس خدمات و بزرگواری و محبتی که استاد هدل در حق همه ما ایرونی ها داشته اند , کمترین کار ما , خواندن مطالب مفید این وبلاگ و بکار گیری دستورات گفته شده در ان ست تا مجبور نشویم هر دقیقه با پیش امدن یک مشکل که برایمان ناشناخته هست  اینجا سوال مطرح کنیم و وقتمان از دست برود به امید که یکی از اعضا که تجربه داره مارو راهنمایی کنه
برای ساخت شراب به تالار ساخت شراب و مشروبات رفته و تاپیک های انجا را مطالعه کنید در یکی از این تاپیک ها جزوه گرانبهای استاد هدل در مورد شراب سرخ وجود داره ان را مطالعه بفرمایید
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید, Milad b, Behali

آفلاین Behali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درست کردن عرق از شراب انگور سفید
« پاسخ #3 در: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۰:۳۲ »
با سلام و درود
از لطف و همکاری شما صمیمانه کمال تشکر رو دارم  همچنین از اینکه وقت گذشتین و این تایپیک رو تا اخر خوندید ببخشید اگه خیلی عجولانه قضاوت کردم راجع به دوستان و بقیه اساتید
البته من میدونستم که استاد هدل و بقه دوستان راهنمایی های لازم تایپیک های جداگانه مطرح کردند ولی این مبحث من راجع به انگور سفید بود ه البته با کمی تامل در اول مقدمه تایپیک قبلی بنده  این گفته بنده رو ردرمیابید من اسمی ازانگور سرخ نیاوردم  با کمال ادب ومتانت خدمت دوستان وهمچنین شما دوست گرامی
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1012
  • تشکر شده: 1857 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درست کردن عرق از شراب انگور سفید
« پاسخ #4 در: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۴:۵۰ »
با درود مجدد
نه قربان  دست بر قضا  من چند بار تاپیک شما رو با حوصله خوندم و اسمی از رنگ انگور نبرده بودید و حتی اینقدر هم توضیح راجع به ان نداده بودید ,  ولی این تغییری در اصل ماجرا نمیکنه دوست عزیز  در همان تالار در مورد شراب سفید هم ,  تجربه های درست اعضا زیاد هست فقط کمی حوصله و صبر میطلبه قربان ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امید, Behali

آفلاین Behali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درست کردن عرق از شراب انگور سفید
« پاسخ #5 در: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۹:۵۴ »
با سپاس ی راهنمایی کوچک میکنید این تالار رو کجا پیدا کنم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 1012
  • تشکر شده: 1857 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درست کردن عرق از شراب انگور سفید
« پاسخ #6 در: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۳:۵۰ »
با درود..

به این ادرس بروید :

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L, Behali

آفلاین Behali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درست کردن عرق از شراب انگور سفید
« پاسخ #7 در: ۱ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۵:۴۰ »
با سلام مجدد خدمت دوستان
 من حدود 2لیتر شراب سفید رو که قبلا در  یک دبه جدا کرده بودم و روش قفل هوا نصب بود رو  بعد از2ماه  دربش رو باز کردم بوی الکل پخش شد مزش هم تلخ و گس بود ولی میدونم که مقدار الکلش خیلی نبود البته از مزش فهمیدم فقط خاستم بدونم اگر این مقدار با این خصوصیات رو بخام تقطیر کنم مشکلی نداره ؟
 با تشکر
 
 

آفلاین Majid66

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
درست کردن عرق از شراب انگور سفید
« پاسخ #8 در: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۹:۰۷ »
سوالاتت زیاد بود ادم یادش میره چی بود
 

 

anything