inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: تقطیر شراب انگور  (دفعات بازدید: 158 بار)

آفلاین Behali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شراب انگور
« در: ۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۵:۱۲ »
با سلام و درود دقیقا 2ماه پیش شراب انگور زرد گرفتم و تا الان همه مراحل تخمیر تمام شده همچنان قفل هوا روش هست البته مزه کردم بدون الکل سنج ی مقدار کم الکل داره خاستم ببینم ایا میتونم همین شراب رو تقطیر کنم ؟و اینکه حدود 2لیتر میشه و مقدارش کمه (مقدار 6لیتر بوده که من 2لیتر جدا گذشتم جهت تقطیر)سوالم اینه چون ک با شکر مرحله اول تخمیر مخلوط کردم  مشکلی نداره ضمنا الان که مزه کردم دقیقا همین مزه شراب رو داشت جهت تقطیرخطری نداره  و اگر مشکلی نداره باید درجه حرارت روی چند باشه تا بتونم بیشترین الگل رو ازش بگیرم ؟
با تشکر
 

آفلاین Behali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 41
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شراب انگور
« پاسخ #1 در: ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۱:۵۹ »
کسی جوابگو نیست
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 113
  • تشکر شده: 104 بار
  • زشت باش، ولی خودت باش
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شراب انگور
« پاسخ #2 در: ۵ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۴:۵۹ »
با درود
دوست عزیز به نظر بنده از این کار صرف نظر کنید
اول بخاطر اینکه شما از شکر استفاده کردید و اطمینانی به شکر نیست چون از افزودنی های شکر اطلاعی نداریم
دوم بخاطر اینکه دو لیتر شراب نهایت نیم لیتر عرق به شما میدهد که به هیچ عنوان ارزش زحمت عرقگیری را ندارد مخصوصا اینکه ریسک خطر شکر هم هست
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Behali, رِند

آفلاین Majid66

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تقطیر شراب انگور
« پاسخ #3 در: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۶:۵۰ »
شکر هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه درحد یکی دو کیلو تو دبل ۱۲۰لیتری . خودم استفاده میکنم همیشه
 

 

anything